9 aprilie 2012

Liver Pâté

pate de ficat pate de ficat 1

4 comentarii:

oana spunea...

superbe fotografiile, felicitari Edith! Poti sa imi spui te rog ce camera si obiectiv folosesti? Eu am un Nikon D40 cu obiectivul de kit (18-55mm), imi imaginez ca nu am nici o sansa sa ma apropii de calitatea fotografiilor tale, asa-i?

Edith spunea...

Oana, multumesc.
Cu obiectivul de kit poti obtine poze ok dar nu wow. Poti incerca sa il folosesti aproape de focala 18mm pt ca f-ul sa se apropie de 3.5 (asa va iesi mai blurat in spate..). Iar apoi faci crop la poza, pt ca, cadrul va fi mai larg..

O alta varianta ar fi sa iti iei un obiectiv cu f-ul cat mai mic, 1.8, 2.8.. Nu ma pricep la obiectivele Nikon insa stiu ca exista unul fix de 50 mm f 1.8 pe care il am si eu (de la Canon) si pe care l-am folosit multa vreme. este ieftin si ok.

Eu folosesc un Canon 450D deocamdata cu mai multe obiective..

Sper ca te-am ajutat cat de cat :)

oana spunea...

multumesc din suflet, Edith, este de mare ajutor comentariul tau (stiam de obiectivul de 50mm, dar aparatul meu nu are motoras de autofocus si deci nu se potriveste; dar voi aplica ideea cu focala de 18 mm). mult succes iti doresc, te voi mai urmari si iti voi mai scrie :)

Edith spunea...

Cu placere! :)
Nu ma pricep deloc la Nikon.. nu stiam ca nu se potriveste. Ti-a spus-o unspecialist? Poti intreba si la un mag foto (ex f64, sa iti confirme..)