31 ianuarie 2012

FOTOGRAFIA CULINARA – MAKING OF LA ALTII…

Fotografia culinara ne ridica celor pasionati numeroase probleme, mereu aceleasi.

Unde am lumina cea mai buna, care este unghiul cel mai bun?

Si desigur, nu odata, am facut multe improvizatii pentru a obtine o fotografie

care sa ne multumeasca

(sau ma rog, pentru cei mai pretentiosi, care sa se apropie de ceea ce am vrea sa obtinem).

Astazi nu vreau sa va dau sfaturi sau alte indrumari (mai mult sau mai putin cunoscute deja de voi)

insa vreau sa va arat cum fac altii fotografia culinara.

Mai precis, ce tehnici si improvizatii fac ei pentru a obtine fotografia perfecta.

folosesc cele mai neobisnuite locuri

sau cele mai inedite improvizatii

si cele mai neasteptate pozitii

Sper ca v-a placut mica mea incursiune in lumea fotografiei culinare.

Poate vor urma si altele, timp sa fie :)

 

sursa foto: pinterest.com

4 comentarii:

Adina spunea...

Nu pot sa nu observ ce aparate de fotografiat au:) Cred ca e foarte important sa parcurgem distanta pana la a face fotografii bune ,pas cu pas,eu pe moment sunt destul de multumita de poze,dar la fel spuneam si acum un an. Eh,acum daca ma uit la pozele vechi imi vine sa le arunc:))

Edith spunea...

Este adevarat ca un aparat DSRL schimba totul in calitatea imaginii.
Insa chiar daca ai un aparat compact poti face poze frumoase si corecte.
Atata vreme cat sunt clare, luminoase si frumos compuse, este perfect :)

Sa stii ca si eu patesc la fel cu pozele vechi, insa na, asa vedem cum evoluam :P

catkitchen spunea...

Superb articolul !!!! Cu toate ca am ceva accesorii la aparat , nu sunt multumita in totalitate de pozele mele si am in plan sa-mi cumpar si o blenda !!! Tu folosesti asa ceva la superbele tale poze ? :):)

Edith spunea...

cat, da, folosesc o blenda :)